Meny Lukk

Vi i NRK Aktivum er kjempefornøyde med tjenesten! Veldig bra produkter, og folk blir så glad for en slik overraskelse. Vi vil garantert bruke dere igjen, og skal anbefale dere videre!

Goodybagene ble veldig godt tatt i mot. De tilbakemeldingene jeg har fått er at folk likte innholdet og synes det passet til vårt arrangement. Jeg er veldig fornøyd med kommunikasjonen og planleggingen mellom Goodybags Agentene AS og meg.

Vi takker for raskt og effektiv levering av goodybags til vårt arrangement på Oslofjord Convention Center. Goodybags Agentene er både fleksible og løsningsorientert og leverte 1700 goodybags med produkter tilpasset målgruppen for arrangementet innen avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med god service og god kvalitet på leveransen.

 

Vi var veldig fornøyd med goodybagene! De var innholdsrike og fine.

Takk for at dere finnes og for de flotte goodybagene dere leverer – gang etter gang! Dere leverer som avtalt, proft og er til å stole på 100%. Det er jeg helt avhengig av som bedriftseier.

Årets goodybags ble usedvanlig godt mottatt av deltakerne. Vi kan absolutt anbefale firmaet til de som skal bestille goodybags til sine arrangementer. Flott innhold – «grei» pris – levering til avtalt tidspunkt.