Meny Lukk

Arrangerer du event eller konferanser? Vi  pakker og leverer  goodybags tilpasset ditt arrangement!

Har du lansering eller ønsker du at målgruppen din skal teste produktet? Vi er distribusjonskanal for markedsføring av dine produkter mot rett målgruppe.

Goodybags/goodiebags (gaveposer) er blitt mer og mer vanlig for arrangører av events, konferanser, show, messer og kundekvelder. Goodybags er trendy, skaper forventninger, ekstra oppmerksomhet og er ”det lille ekstra” som bidrar til å gjøre arrangementet vellykket. Det er heller ingen tvil om at events som lokker med goodybags i invitasjonen tiltrekker seg flere deltagere. Nå kan alle bestille goodybags – enten det er til bedriftsarrangement, jubileum, venninne-gjengen, turnering, kongresser, visninger, veldedighets – eller sportsarrangement.

Goodybags Agentene AS er Norges eneste profesjonelle tilbyder av kundetilpassede goodybags. Vi organiserer goodybags fra A til Å  – og kan tilby poser etter behov, koordinering av ønskede produkter, pakking og levering.  Du kan velge hele tjenesten eller deler av den.

Som leverandør av produkter vet du at sampling i goodybags er en viktig del av markedsføringen, og som strategi er dette både kostnadseffektivt og målrettet. Goodybags en super måte å presentere dine ny-lanseringer på eller dele ut vareprøver til ønsket kundegruppe (sampling). Det er et kjent fenomen at sampling genererer førstegangskjøp, og dette er et viktig mål med goodybagsaktivitetene. Se vår eventliste.

[twocol_one]

Er du arrangør?

[box size=»medium» icon=»http://www.goodybags.no/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/bag-icon-star.png»]Tilfør ditt arrangement ”det lille ekstra” med goodybags fulle av herlige produkter spesielt tilpasset dine kunder. Les mer her [/box]

[/twocol_one]

[twocol_one_last]

Er du markedsfører?

[box size=»medium» icon=»http://www.goodybags.no/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/bag-icon-star.png»]Kostnadseffektiv og enkel markedsføring. Presenter dine produkter til riktig målgruppe.
Les mer her [/box]

[/twocol_one_last]

Vi gjør jobben for deg!

Goodybags★Agentene AS er stolte av å kunne tilby skreddersydde goodybags til alle typer arrangement.

[button link=»http://www.goodybags.no/nyhetsbrev/» color=»teal»]Meld deg på vårt nyhetsbrev[/button]